Malte benker på dugnad

Flyktningetjenesten maler benker_torget 1

Benkene på torget og ved rådhuset ble sist uke malt i friske farger av frivillige fra frivilligsentralen og flyktningetjenesten.Benkene på torget og ved rådhuset ble sist uke malt i friske farger av frivillige fra frivilligsentralen og flyktningetjenesten.

Det var leder for frivilligsentralen Jelena Budesa som tok initiativ til dugnaden og som sammen med Ann Kristin Johansen organiserte arbeidet. Hun hadde lenge sett at benkene trengte en oppfrisking.

- Mange av de som deltok hadde aldri vært med å male før, så dette ble både arbeidspraksis og språkpraksis på en gang. Det er jo også viktig at det ser fint ut rundt oss, sier Budesa.

Bildetekst: Her ser vi tre av dem som var med og malte benkene på dugnad. Fra venstre: Enjili Bizimana, Fikiri Simbenziwe og Mahmoud Alhasan. (Foto: Jelena Budesa)

Flyktningetjenesten maler benker_rådhus
Slik ser benken utenfor rådhuset ut etter at den ble malt.

  1 / 3 
 
Maling av benker på dugnad 
Maling av benker på dugnad
Her er det benkene på torget som males i friske farger. Fra venstre: Fikiri Simbenziwe, Mahmoud Alhasan, Ann Kristin Johansen, Ilham Daboul og Enjili Bizimana. Bak: Fatima Eid Alalawe og Ilham Marwan. (Foto: Jelena Budesa)
 


Annonser