Initiativtaker Kirsti Iversen sa på forhånd at tanken med konserten var at publikum skulle senke skuldrene og nyte vakre sanger som både passer til sorg og glede. Det klarte artistene å innfri med god margin.

En kunne tydelig høre at det lå mye øving bak, både for sangerne og bandet. Cecilie Skagen åpnet konserten med en vakker versjon av Amazing Grace, og deretter kom perlene på rekke og rad. 

Det er vanskelig å fremheve noen av sangerne, men vi kan ikke komme utenom Kristin Markås Mellingen. Hennes stemmeprakt har et imponerende spekter og det var mange som var blanke i øynene da hun fremførte "How Great Thou Art".  

Igjen ser vi at Herøy kommune er rik på kultur. Det handler om å få det satt det i system. Sang og musikktalentene står formelig i kø, noe vi ser ved mange anledninger. Dette gjelder uansett aldersgruppe.

Til slutt må vi gi Håkon Flatøy honnør for jobben han gjorde med lyd og lys. Lyden var en fryd for øret og lyset ga konserten et magisk preg.  

Solister:
Ragnhild S. Stokbakken, Kristin Markås Mellingen, Cecilie Skagen, Frid Arny Holstad, Maja Angel Gjengaar, Trude Angel Meidell, Geir Berglund, Einar Roan og Ola Loe.

Band:
Lars Olav Mogård Larsen, Johnny Birger Hanssen, Bjørn Pedersen, Harald Storholm og Svein Lundestad.

Foto: Aileen Paulsen