Dønnahallen var omgjort til et flott konsertlokale da rundt 60 blåsere, band og solister inviterte til forestillingen I Feel Good, Fra Elvis til Ylvis. Kunstnerisk leder Stein Ivar Mortensen presenterte denne gangen musikalske perler fra 60-tallet til i dag. Sammen med fantastiske solister, dyktige musikere og programledere ble dette en forestilling som leverte på absolutt øverste hylle.

Allerede fra første tone bar konserten preg av kvalitet i alle ledd og vi fikk nærmest bakoversveis da en strålende Sigrid Brennhaug dro i gang åpningssangen "I Feel Good" av James Brown. Vi fikk servert den ene godlåten etter den andre og sangsolistene Sigrid Brennhaug, Dønnas egen Morten Leirvik og Hans Petter Kaggerud bidro sammen med et strålende band og blåsere til å gjøre kvelden magisk.

Flotte arrangementer
Dønnahorns dyktige dirigent, Stein Ivar Mortensen, hadde laget alle arrangementene til konserten og det var imponerende å høre hvordan hele 60 blåsere klarte å finne sin rolle i lydbildet uten at det ble for voldsomt. Dønnahorn hadde også invitert flere dyktige musikalske venner og dette satte naturlig nok et sterkt preg på konserten. I tillegg til sangsolister som leverte framføringer som lett kunne vært med i både "The Voice" og "Stjernekamp" fikk vi høre flotte gitarsoloer og ikke minst saksofonsoloer av ypperste klasse.

Ola Narten Svendsen er bror til Eva Narten Høberg som er leder i Dønnahorn og han imponerte på flere låter med saksofonspill av ypperste klasse. Bandet som bestod av Ivar Harry Johansen (trommer), Håkon Flatøy (bass), Hans Petter Kaggerud (piano/sang), Bjørn Pedersen (gitar) og Morten Edvardsen (gitar) gjorde også sitt til at det ble en konsert med skikkelig trøkk.

Drilloppvisning og dans
Verdensmester i drill, Mathias Langseth imponerte med drilloppvisning på en av låtene og dønnværingen Sture Schjelderup hadde et morsomt innslag med danseoppvisning til "Bad" av Michael Jackson.

Programlederne Jannicke Grønås og Lill Tove Abs bandt konserten flott sammen med små historier om noen av låtene.

God konsertarena
I motsetning til mange andre idrettshaller viser Dønnahallen seg som en utmerket konsertarena. God lyd- og lysproduksjon fra Artistservice og Vefsn Folkehøgskole Toppen er selvsagt også avgjørende for at konserten ble en suksess.

Dønnahorn med Stein Ivar Mortensen i spissen har all grunn til å være stolte av arrangementet. Vel blåst.