Radio Kulturskolen» er en musikalsk utstilling av noe av det vi har arbeidet med i skoleåret som gikk, sier rektor Reidar Moursund til Herøyfjerdingen.

Elevene introduserer selv hva de heter og spiller, og hva sangen heter.

- Kulturskolen legger vekt på å samarbeide med ulike aktører i nærmiljøet, og noen ganger øver vi inn et spesielt repertoar for anledningen.

Reidar opplyser også at de som har plass i kulturskolen ikke trenger å søke på nytt for neste skoleår.

- Nå har elevene plassen sin helt til de eventuelt velger å slutte. For tiden er det venteliste for å få plass i kulturskolen, men det lønner seg å søke tidlig hvis man ønsker plass for da kommer man lenger fram i ventelista, sier Reidar.

Til høsten er det 21 år siden Herøy fikk kulturskole. Reidar er kulturskolens tredje rektor.

- Sangene på årets spilleliste er et utvalg av det vi har arbeidet med i år. Derfor er ikke alt vi har spilt inn med på årets «radio», avslutter Moursund.

Lagt ut på Soundcloud
I år som i fjor er «Radio Kulturskolen» lagt ut på Soundcloud. SoundCloud er en online audio distribusjonsplattform som gjør det mulig for brukere å laste opp, fremme og dele det de opprinnelig har laget av lydfiler.

Ved å gå inn på www.soundcloud.com kan du søke etter Kulturskolen i Herøy og høre sangene. Dere kan også høre sangene ved å laste ned en egen app til mobiltelefonen.

Dere finner også «Radio Kulturskolen» i menypunktet Kultur på toppen av sida.

Trykk på linken nedenfor for å høre på de flotte innspillingene med de dyktige elevene i kulturskolen.