- Jeg har et stort utvalg å velge i, for det er blitt gjort mange innspillinger disse årene. Det har ikke vært enkelt å velge, men jeg har altså tatt sanger fra alle fem årene. Men innspillingene som er gjort til ”Kulturskolens juleradio” har opplagt ikke vært vurdert i denne sammenhengen, sier Reidar Moursund.

Reidar presiserer at årets spilleliste ikke er ment som en ”best of”-liste, men utgjør en spilleliste med variert musikk.

- En vil oppdage at også voksne herøyfjerdinger har vært i studio. Så langt jeg har kapasitet prøver jeg også å gjøre opptak med voksne; dette har kanskje vært mest synlig i ”juleradioen”, sier Moursund.

Men på årets ”Radio Kulturskolen” kan du blant annet høre den første innspillingen som ble gjort da opptaksutstyret var på plass, nemlig ”Å kunne æ skrive” med ordfører Arnt Frode Jensen og kommunalleder Geir Berglund.

Lagt ut på Soundcloud
I år som i fjor er "Radio Kulturskolen" lagt ut på Soundcloud. SoundCloud er en online audio distribusjonsplattform som gjør det mulig for brukere å laste opp, fremme og dele det de opprinnelig har laget av lydfiler.

Ved å gå inn på www.soundcloud.com kan du søke etter Kulturskolen i Herøy og høre sangene. Dere kan også høre sangene ved å laste ned en egen app til mobiltelefonen.

Dere finner også "Radio Kulturskolen" i menypunktet Kultur på toppen av sida. God fornøyelse.