Kirsti Iversen har i mange år vært primus motor for kulturkvelden og i år har hun også fått hjelp av den kreative rektoren på Herøy skole, Lars Olav Mogård-Larsen. Sammen har de snekret sammen et program i god gammel stil, men som også vil by på en og annen overraskelse.

- Vi vil få et tilbakeblikk på det som har skjedd i kulturlivet i løpet av det siste året. Det vil som vanlig bli mye sang og musikk, men vi vil i tillegg også by på en og annen overraskelse, sier Kirsti Iversen.

- Jeg vil helst ikke røpe for mye av programmet, men jeg kan røpe at det vi vil få se noen som svinger seg til tangorytmer og vi vil også få se en lokal versjon av «Klypa». Korpset skal også spille sammen med vokalist Kristin Markås Mellingen, som har gjort seg bemerket som en meget dyktig vokalist i mange sammenhenger tidligere, sier Iversen

Kulturkvelden er også arena for utdeling av diverse priser. Ordfører Arnt Frode Jensen skal som vanlig stå for åpninga og dele ut årets kulturpris og næringspris. Årets herøydagskunstner Hanne Jensen Kondziella skal også presenteres.

«Verdenspremiere»
Lars Olav Mogård-Larsen lover at vi skal få innslag på kulturkvelden som aldri før har vært med.

- Det vil nok bli en liten «verdenspremiere». Hva dette blir lar vi forbli en overraskelse til selve kvelden, sier en hemmelighetsfull Mogård-Larsen

Kulturkvelden begynner fredag 26. juni kl. 19 og arrangeres i Herøyhallen

For de som ikke vet hva «Klypa» er så kan dere ta en kikk på disse klippene fra Youtube.
Trykk her