«Lenas klær» åpner torsdag

Lenas klær_med logo

Torsdag 10. januar åpner butikken «Lenas klær» i lokalene til den tidligere sportsbutikken i Herøysenteret.

Lena Eide Nilsen forteller til Herøyfjerdingen at synkende omsetning på sportsbutikken medførte at de måtte finne på noe nytt. Valget stod mellom å legge ned eller å fortsette med annen drift.

- Det ble etter hvert for dyrt å være med i Sport 1 kjeden og vi valgte derfor å gå ut av kjeden ved årsskiftet. De kjører ofte kampanjer som vi må være med på og det sier seg selv at det blir lite butikk i dette. Det er også mye prisjakt på sportsutstyr blant kundene. I og med at dette er klær som koster en god del så har jeg også forståelse for det, sier Lena.

Satser på hverdagsklær
- Jeg har bestandig hatt lyst til å drive en ren klesbutikk og derfor fant vi ut at vi skulle begynne å selge mer hverdagslige klær. I første omgang blir det mest klær for damer gjennom merket Vila. Vi fortsetter med klær fra Helly Hansen, Craft, Didriksons og Carite for damer og herrer. Vi fortsetter med sko fra Helly Hansen og Mizuno. Når det gjelder barn blir vi å selge ytterbekledning og ullklær (1-16 år) fra Helly Hansen. Vi vil også få inn noe barneklar fra Craft i størrelse 6-14 år, sier Nilsen.

- Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger fra folk som ser fram til at butikken skal åpne. Nå håper jeg bare at folk strømmer til butikken og benytter seg av de nye tilbudene. I starten vil det også bli gode tilbud på det vi har igjen fra sportsbutikken.

- Åpningsdagen torsdag 10. januar holder vi butikken åpen fra kl. 10.00 - 18.00 og da blir det også servert kake, kaffe og saft til barna. Vi ønsker alle velkommen i vår nye butikk, avslutter Lena.

Lenas klær_bukse
Nå kan damer snart kjøpe seg hverdagsbukser lokalt på Herøy.
Lenas klær_3
Her er noe av det som finnes i butikken til Lena.
Lenas klær_4

Annonser