Geir Berglund har vært en del av det lokale musikklivet i mange år, og er kjent som en dyktig sanger og musiker. Denne gangen fikk de som var tilstede høre 15 sanger med hans egne tekster og musikk.

Det er vanskelig å trekke fram èn favoritt, men "Ikkje født i går" er en av de. En sang om utroskap med et fengende refreng som setter seg fast i hodet. En annen er "Et lite gyldent øyeblikk" som har en nydelig tekst og en melodi som gir en spesiell ro i kroppen.

Nedenfor kan du lese Geir Berglunds egne beskrivelser av noen av sangene:

Hudlaust naken
- De sier at kjærlighet gjør sterk. Man alle som har opplevd det vet også at kjærlighet gjør deg sårbar. Jeg tror at dette er noe av grunnen til at sjalusi er slik en sterk følelse. Å virkelig bli sett av et annen mennekse kan være ne stor lykke. Fraværet av denne oppmerksomheten kan gi deg følelsen av å være hudlaust naken og forlatt.

Et lite gyldent øyeblikk
-
Jeg tror at hvis man skal lete etter den store kjærligheten, vil man finne den i de små tingene. Hverdagsøyeblikkene, i ord som varmer, i et varsomt kyss, i et lite gyllent øyeblikk

Ta meg heim
- Har du noen ganger ønsket at noen kunne komme og ta over og ordne opp i ting når livet kan være vanskelig? I alle livets faser hender det vi ønsker at noen skal ta over, ta ansvaret for oss og få oss hjem.

Kristin Markås Mellingen imponerte igjen med sin vakre stemme, spesielt som solist på sangen "Tornerose". Ellers er det vanskelig å trekke fram noen spesielle, konserten hadde et professjonelt preg og en kunne høre at det var lagt ned mange timer på øving. Godt samspill, samsang og presisjon.

Tar med første vers i "Livets dans":
Musikken spille, danser går,
me gjør valg, men skjebnen rår
Ein dans vare livet ut,
ein knapt trødd, så e det slutt.
For dansen går, dansen går,
nogen tape, nogen får
e du heldig, og har sjans,
så by opp i livets dans.

Vi håper det etterhvert kommer flere lignende prosjekter fra Geir Berglund og venner.

Med seg på konserten hadde Geir Berglund; Kristin Markås Mellingen - vokal, kor, Jan Berglund - tangenter, kor, Åge Johansen - trekkspill, gitar, kor, Svein Olav Heggheim - gitar, kor, Johnny Birger Hanssen - gitar, mandolin, Svein Lundestad - bass og Harald Storholm - trommer, perkusjon.