- Live ga ikke bort et eneste sett på sin vei til førsteplass i turneringen som samlet Norges beste U15 og U19 spillere i badminton.  I U15-klassen stilte det 29 spillere i dameklassen og 46 i herreklassen. I double spilte Live sammen med Frida Prestø, men de røk ut i puljespillet.

- I mix spilte Live sammen med Elias Lenning og de kom til kvartfinalen, hvor de møtte et av de sterkere parene i Ludvik Smith Meyer fra Nøtterøy og Jenny Rajkumar fra Sotra. Dette ble en kamp som varte i tre sett og som Live og Elias burde ha vunnet. Etter å ha hatt 3 matchballer tapte de 21-23.

- Ingvild Håland stilte i U19, men røk ut av puljespillet i den sterke klassen. Neste helg er det rankingturnering i Kristiansand hvor Herøy IL stiller med 2 damer i U17 og en ung herremann i U13, sier trener Torgeir Lenning til Herøyfjerdingen.

Deltar på turneringer i Danmark
Den sterke prestasjonen til Live blir belønnet med deltakelse på hele tre turneringer i Danmark i oktober. 

- Det kom epost i dag om at Live er tatt ut til å delta på den planlagte turen for landets beste badmintonspillere i Danmark i oktober. Her får hun delta på hele tre turneringer og en treningssamling, sier Lenning.

Veldig stort
Live forteller til Herøyfjerdingen at hun synes det er stort å bli tatt ut til turneringene i Danmark. 

- Jeg gleder meg veldig og ser fram til å reise til Danmark og møte noen av verdens beste spillere, sier Live.

Vi ønsker Live og de andre spillerne i badmintongruppa i Herøy IL lykke til med videre badmintonspill.