De som har tenkt seg på revyen «Litt av kvart» kl. 19.00 i kveld har virkelig noe å glede seg til.

Imponerende
Det er imponerende å se hvordan skolen år etter år klarer å trylle fram nye gode og dyktige "skuespillere". De 20 revynumrene har blitt til gjennom et samarbeid med elevene, lærerne og noen av foreldrene. Resultatet har blitt en revy som virkelig får fram mange morsomme episoder som har skjedd den siste tiden.

Vi får en rekke flotte skuespillerprestasjoner, hvor elevene virkelig slipper seg løs på scenen.

- Flere av elevene som har vært med på revy på Herøy skole står nå på store scener. Jeg håper virkelig vi får se noen av dere også, for dette var virkelig gøy, sa rektor Lars Olav Mogård-Larsen til elevene etter revyen.

Oppdatering på Facebook
Det er mye som oppdateres på Facebook om dagen, og gjennom revyen er dette et gjennomgangstema, som presenteres med skikkelige skrytestatuser av Torleiv Hov Grønbech. Vi får blant annet være med på døping av nyferga, bruprosjektet til Dønna og misnøyen i Husvær.

Mange gode nummer
Det er veldig mange gode nummer, og det er også flere innslag med fin musikk fra den flinke 10. klassen ved Herøy skole. Herøyfjerdingen vil ikke røpe for mye, men oppfordrer folk til å ta turen til aulaen kl. 19.00.

Det blir en større sak om revyen etter helga.

Billetter og priser:
Det blir forhåndssalg av billetter på Spar, Mix-kiosken og Coop Seløy. Billettene blir hentet inn litt før kl. 18.00, men kan også kjøpes i døra.

Voksne kr. 150.
Barn kr. 80 (t.o.m. grunnskolealder)
Familie kr. 350 (mor, far og barn)

Siste mulighet for å se revyen «Litt av kvart» er i kveld kl. 19.00.