«LEGO filmen» kl. 18.00
Selv den mest ordinære kan bli alles helt! LEGO®filmen er det første animerte eventyret laget for kino, bygget på de kjente lekeklossene.

Vi følger Emmet, en helt vanlig og gjennomsnittlig LEGO® figur. Ved et uhell blir han utpekt som den mest ekstraordinære personen av alle og nøkkelen til å redde verden. Han blir dermed rekruttert til et brorskap av ukjente for å dra på et spennende oppdrag og stoppe en grusom tyrann. Dette blir en episk reise som Emmet er fullstendig og latterlig uforberedt på.

Aldersgrense: Tillat for alle.

Omtale    Trailer

«Død snø 2» kl. 20.00
Død Snø 2 tar opp tråden der Død Snø slutter. Martin, den eneste overlevende fra zombiearmeens blodbad på påskefjellet, er på bilflukt ned fjellsidene. Med Herzog i helene krasjer han og slukner. En arm fattigere våkner han på sykehuset. Han har ført Nazizombiene ned fra fjellet og legene har erstattet armen hans med armen til zombieføreren Herzog.

Det tar ikke lang tid før armen vender seg mot Martin og maltrakterer alle i hans vei. I det han rømmer fra massakren blir Martin kontaktet av "The Zombie Squad" - direkte fra zombiefilmenes hjemland: USA. De vil hjelpe han med å føre Nazizombiene tilbake i sine kalde snøgraver. Samtidig marsjerer Herzog mot sivilisasjonen for å gjøre opp gammel tysk gjeld. Desperat etter å unnslippe hans bestialske arm, hjelper en emo-resepsjonist Martin med å finne ut av hvor Herzog er på vei. I det de blir angrepet av det som er en forsåvidt ufarlig handikappet zombie, ankommer det sagnomsuste "Zombie Squad". 

Aldersgrense: 15 år.

Omtale    Trailer