Legger ned sykkelverkstedet

Legger ned sykkelverkstedet på ASVO_Roar og Jørn

Herøy ASVO har inntil videre lagt ned sykkelverkstedet, som følge av manglende kompetanse til å følge dette opp.

Sykkelverkstedet til Herøy ASVO har vært et fint tilbud til både fastboende og hyttefolk for å få ordnet syklene sine, men nå ser de seg nødt til å legge ned tilbudet.

- Da Roar Aune begynte hos oss var vi heldige i og med at han hadde kompetanse for å reparere sykler. De siste årene har syklene blitt mer og mer avansert og det kreves derfor mer å lære noen opp til å ta seg av dette. I og med at han nå har sluttet hos oss og har begynt i ny jobb mangler vi nå denne kompetansen.

- Dersom vi ikke er kjempeheldig og får tak i noen som har denne kompetansen så ser jeg ikke at vi kan ha dette klart til våren. Vi har heller ikke lyst ut stillingen enda, men ønsker å se litt på hva som skjer videre ved bedriften. Vi vil inntil videre leie inn vikarer for å få gjort det andre arbeidet som Roar hadde ansvar for mens han var her, sier daglig leder Jørn Moe.

Herøy ASVO vil fortsatt ha deler tilgjengelig til sykler, med blant annet et bra utvalg av dekk og slanger. Det er derfor bare å ta kontakt med bedriften hvis det er behov for nye deler til sykkelen din.

Legger ned sykkelverkstedet på ASVO_Roar og Jørn
Herøy ASVO har nå lagt ned sykkelverkstedet som en følge av manglende kompetanse. Her ser vi tidligere ansatt Roar Aune sammen med daglig leder Jørn Moe.

Annonser