Ekteparet Lena og Kurt Arild Nilsen har drevet Sportsbutikken i 15 år på Herøy, men nå har de bestemt seg for å omstille driften. Herøy Sport & Fritid AS har nå sagt opp avtalen med Sport1.

- Men vi gir ikke opp å drive butikk i Herøy og velger å gå nye veier med butikken. Det blir en veldig myk overgang, uten markering og nytt navn på bedriften kommer. Dette er noe som tvinger seg frem i et tøft marked i sportsbransjen for tiden. Netthandel og handelslekkasje er også noe vi merker godt, sier ekteparet Nilsen.

Mer klær og litt sko
- Vi blir å fortsette med en mer ren klesbutikk med klær fra innerst til ytterst og en del sko, litt i samme sjangeren som i dag. Men vi må kutte ned på sportsbiten. Vi har enkelte leverandører med oss videre på dette og vil da spisse utvalget i butikken ut fra det vi selger mest.

- Vårt mål er fortsatt å tilfredsstille våre kunder etter beste evne. Vi har holdt på i 15 år i denne bransjen og mener vi kjenner kundegruppen så godt at dette skal bli veldig bra. Vi skal også beholde samme arbeidsstokken som i dag, sier Lena E Nilsen

Båtbutikken utvides
- Båtbutikken med båtmerkene Silver, AMT, Terhi og motormerkene Honda og Tohatsu er noe vi skal utvide og satse sterkere på.

- Når det gjelder beliggenheten på Klesbutikken/Båtbutikken som ligger i Herøysenteret, blir det ikke noen endring med det første, sier Kurt Arild.

Lena og Kurt Arild sier at dette er et valg de har brukt lang tid på, men de håper det blir godt mottatt av både nye og gamle kunder.