Herøy kommune har opprettet en 100 prosent stilling som helsesøster på grunn av behovet for økt innsats innen forebyggende arbeid(folkehelsekoordinator) og et økende behov for oppfølgning av barn og unge med psykiske vansker.

Full utlysningstekst Du finner fullstendig utlysningstekst for alle stillinger og kan søke ved å trykke HER.

Helsesøstertjenenesten er tillagt hovedansvaret for folkehelse, og oppgavene som folkehelsekoordinator vil bli en del av helsesøstertjenesten i samarbeid med ledende helsesøster

Arbeidsoppgaver Folkehelsekoordinator si oppgave er å koordinere alt folkehelsearbeidet i kommunen, samt å utvikle samarbeidet mellom kommunale tjenester og lokale lag og organisasjoner.

Folkehelsekoordinatoren skal være en pådriver til å samordne og prioritere tiltak i kommunen, og styrke eksisterende tiltak.

Søknadsfristen er 1. august.

To sykepleierstillinger Kommunen lyser i dag også ut to sykepleierstillinger hver på 80 prosent. Arbeidssted her er omsorgsboligene - en bemannet boenhet som ligger administrativt under hjemmetjeneste.

Den ligger i nær  tilknytting til sykeavdeling og skjermet avdeling. Det er 9 leiligheter og 8 omsorgshybler.

Søknadsfristen er også her 1. august.

Pedagogisk leder Herøy barnehage har ledig stilling som pedagogisk leder i 80 prosent.

Barnehagen er en kommunal barnehage med 4 avdelinger, med 72 plasser i alderen 0 til 6 år.  

Herøy barnehage ligger sentralt i forhold til både naturen og vårt nærmiljø. Vi har fokus på friluftsliv og utelek, samt språk og kommunikasjon.

Søknadsfrist for denne stillingen er 26. juli.

Helsesekretær og bibliotek-assistent Ved Herøy legekontor er det ledig 60 prosents stilling som helsesekretær. Søknadsfristen for denne stillingen er 1. august.

Og så er det ledig midlertidig stilling som assistent ut året ved Herøy folkebibliotek.

Søknadsfristen er 26. juli.