Ledig stilling som kommunelege II

kommunevaapen11_02
Herøy kommune har ledig stilling som kommunelege 2. Søknadsfristen er 10. juni.
Herøy kommune på Helgeland er en øy kommune på Helgelandskysten.   Det er god kommunikasjon med ferjer og hurtigbåt til regionsentret Sandnessjøen.  
Kommunens om lag 1600 innbyggere er bosatt på flere øyer, hvorav de største er knyttet sammen med bruer.   Herøy kommune er knyttet sammen med nabokommunen Dønna med bru.   Skjærgården på Helgelandskysten har nærmest de perfekte forhold for havpadling.   Det er tusener av holmer, skjær og lune viker som tar av for de største havdønningene. www.helgelandskysten.com  www.havnomaden.no  www.visithelgeland.com   Kommunen har et godt utbygd skole, kulturskole, SFO og barnehagetilbud. I tillegg har vi et aktivt idrettsmiljø.   Herøy kommune har 2 avtalehjemler for leger, og tar imot turnuslege. Legekontoret har stabilt og erfarent helsepersonell.      Legevakt er for tiden 6-delt og er i fellesskap med nabokommunen Dønna og tilknyttet AMK ved Helgelandssykehuset avd. Sandnessjøen   Stillingens hovedfunksjon:
Kurativ virksomhet/listeansvar for 900 innbyggere i hel stilling og deltakelse i legevakt.
Lønnsbetingelser etter avtale/forhandlinger.   Kvalifikasjonskrav: Søkerne må ha norsk autorisasjon og beherske norsk språk både skriftlig og muntlig.     Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kommuneoverlege Inge Skauen på tlf 0047 75068050     Søknad med CV, samt kopier av attester og vitnemål sendes Herøy kommune, servicekontoret. 8850 HERØY eller post@heroy-no.kommune.no   SØKNADSFRIST 10. JUNI 2010
kommunevaapen11_02

Annonser