Ledig stilling Møtestedet (ny frivillighetssentral i Herøy) søker etter daglig leder i 100 prosent stilling. Oppstart så snart som mulig.

Møtestedets formål: - Være et flerkulturelt møtested for frivillige virksomhet. - Være en arena for mangfold, inkludering og integrering. - Sette i verk aktiviteter som bidrar til integrering og inkludering. - Være et møtested for organisasjoner og enkeltpersoner som ønsker å gjøre en frivillig innsats, og personer som har behov for bistand. - Være initiativtaker og mobilisere for frivillig aktivitet. - Utvikle samarbeidsformer mellom offentlige og lokale frivillige organisasjoner. - Ha et ideelt (ikke økonomisk) formål

Møtestedet har allerede blant annet tatt på seg følgende oppgaver: Møteplass, Innvandrerkontor, studieverksted, arrangere norskkurs, mødretreff. ungdomsklubb. 

Vi søker etter en person som kan gjennomføre disse oppgaver og som i tillegg har, og kan videreutvikle god kontakt med lokalbefolkningen og innflytterne i Herøy.

En viktig oppgave for daglig leder er å utvikle Møtestedet i en positiv retning og være initiativtaker for nye frivillige aktiviteter.

Personlig egenskaper blir vektlagt.

Arbeidssted er i Møtestedets lokaler (Gamle barnehagen).  Arbeide på kveld/helg må påregnes.

Søknad med CV sendes innen 31.8 på epost til følgende adresse: moetestedet@gmail.com