Laget utstilling på rådhuset

1_utstilling1
5. til 7. klasse ved Herøy sentralskole har hatt "Utsmykning" som oppgave på skolen. Det har blant annet resultert i en flott utstilling som henger på servicekontoret på rådhuset. I dag fikk elevene se sine egne arbeider.
Og det må sies: Det har blitt en virkelig fin montasje med morsomme fjes som pynter fint opp på servicekontoret.
 
I dag var 7. klassingene på besøk på rådhuset for å betrakte sine egne arbeider og her ble de mottatt av ordfører Arnt Frode Jensen. Og han var imponert.
 
Imponert ordfører
- Jeg har gått og kikket på arbeidene deres og jeg er imponert. Her er nok mange av dere som har en framtid som kunstnere, sa ordføreren blant annet.
 
Han kvitterte for elevenes utstilling med å invitere klassen inn i kantina hvor rådhusets egen kunstner - NAV-leder Anne Christine Hjelt - hadde ordnet med pizza, kake og brus.
 
Noe som høstet applaus hos ungene.
 
Og ordføreren hadde mer å by på som takk.
 
- Vi kan også tilby dere en ekskursjonstur i HALD-området. Dette er i undervisningsøyemed, slik at dere jkan gjøre dere bedre kjente i det området dere bor i, sa ordfører Jensen og kunne med det erklære utstillingen for offisielt åpnet.
 
Ville vise fram skolen
Kontaktlærer for 7. klasse, Marthe Solheim, forteller til Herøyfjerdingen at skolen hadde lyst til å vise fram hva den holder på med.
 
- Når arbeidene henger samlet slik de gjør nå, blir det et helt annet uttrykk enn om de henger hver for seg. Vi har også en liknende utstilling på Herøy folkebibliotek, sier Marthe Solheim.
 
 Og for å virkelig sette prikken over i\'en, har elevene hentet ting heimefra.
 
- Elevene har nok tømt syskrinene heime for diverse pynteting, smiler Solheim.
 
De morsomme ansiktene er laget i leire.
1_utstilling1
Elevene syntes det var morsomt å se sine egne arbeider utstilt på rådhuset.
1_utstillingen
Slik slik ser utstillingen ut. Mange morsomme ansikter.
1_utstilling_ordfoerer
Ordfører Arnt Frode Jensen tok imot og spanderte pizza, kake og brus som takk for innsatsen.

Annonser