Lærlinger ved SFO til november

1_SFO_HS
Mia Veronika Brattli (bildet) og Harriet Karlsen sørger fram til november for at det er sju voksne ved skolefritidsordningen ved Herøy sentralskole. Dette skoleåret blir det 34 unger som skal bruke ordningen.
De to lærlingene ved SFO på Herøy sentralskole, Mia Veronika Brattli fra Sandnessjøen og Harriet Karlsen fra Herøy, har foreløpig rolige dager med forholdsvis få unger før skolestart.
 
Skolefritidsordningen skal også kommende skoleår holde åpent mellom klokken 06.45 og 16.15.
 
34 unger på to avdelinger
Tilsammen 34 unger skal ha plass på SFO ved Herøy sentralskole og disse fordeler seg på 16 stykker på avdelingen for 1. - 2. klasse og 18 unger på avdelingen for 3. og 4. klassinger.
 
- I tillegg kommer mange flere unger til å være på SFO fram til skolebussene går ved skoleslutt. Dette er unger som ikke har plass her, forteller Marit Pettersen til Herøyfjerdingen mens hun skjærer opp frukt til ungene.
 
I dag er det nydelig sommervær og det er ikke mange ungene som har tatt i bruk skolefritidsordningen en snau uke før skolestart.
 
Men de få som er her koser seg ute i sola.
 
Personalet ved SFO består av:
Roril Hanssen (leder), Bodil Strømmen, Marit Pettersen, Carina Bonsaksen og Jannicke Edvardsen.
 
De fem ansatte deler på tre hele og to deltidsstillinger.
1_SFO_HS
Mia Veronika Brattlie utdanner seg til Barne- og ungdomsarbeider og blir ved SFO fram til november, slik også Harriet Karlsen blir.

Annonser