Det er Herøy eldreråd og Herøy folkebibliotek som står bak det spennende arrangementet søndag.

Gruppa "En enkel huskonsert" står blant annet bak flere cd-utgivelser. Først med duoen Anne Severinsen/ Ole Hoff med cd\'en "En enkel huskonsert".

Salme-melodier Senest før jul i fjor ga Hoff, Severinsen og Fred Endresen i Mosjøen ut en ny huskonsert. Denne gangen med salme-melodier.

Noen av disse er folkemelodier fra både Korgen, Majavatn og Rana i tillegg til andre norske og svenske folketoner. På den nye utgivelsen som kort og godt heter "Salme" dukker også et trø-orgel av gammel dato opp og ei svensk nyckelharpe.

Trekkspill og mandolin Hovedinstrumentene er mandolin og trekkspill. "En enkel huskonsert" har også opptrådt på lokal-TV.

Men arrangørene av søndagens kulturtreff har mer å by på. Det blir blant annet allsang med trekkspillmusikk av Arild Hansen og Helge Lenning vil fortelle fra gamle dager.

Dersom det blir tid til det, blir det en liten "svingom" til slutt, forteller arrangørene.

Herøy eldreråd og Herøy folkebibliotek byr på gratis inngang og kaffe. Det blir også åre-salg og arrangørene tar gjerne imot premier.

Eldrebussen er satt opp for de som trenger skyss. Da må du innen fredag 24. april ringe et av følgende telefon-numre: 75 91 48 26 750 58 662 98 41 59 46