Kulturskolen i Herøy skal sette opp musikalen «Romeo og Julie» 21. og 22. april. Musikalen settes opp i ny drakt med en god humoristisk tone der handlingen utspiller seg i dagens samfunn på en fotballbane. 

- Til dette trenger vi flere skuespillere i flere roller. Vi håper at mange har lyst å være med. Vi ønsker skuespillere fra alder 12 år og oppover. Dette blir gøy!, sier kulturskolerektor Svein Ove Pettersen.

- For de som ønsker å være med er det bare å kontakte kulturskolen på mobil 41280394, eller møte opp på leseprøve i kulturskolens lokaler førstkommende onsdag (8. februar) klokken 16.00, avslutter Pettersen.

Mer om musikalen
Dette blir en humoristisk vri på en av de store kjente kjærlighetshistoriene, ROMEO OG JULIE (William Shakespeare). En tragisk komedie, eller var det en komisk tragedie? Rammen rundt historien er en fotballkamp, der to lag utkjemper en kamp på liv og død. Dommer og linjedommer er historiens fortellere, og vi følger ungdommene Romeo og Julies kjærlighetshistorie, trekantdrama, kjærlighetssorg og død. En leken versjon der vi kanskje får se historien med litt nye øyne eller får lyst til å sjekke opp originalen etterpå.