Kultur og barnehage

Kultur og barnehage_Iman, Leonora og Kaisa_red

Herøy barnehage er opptatt av å kunne samarbeide med andre instanser og har nylig vært på besøk både på biblioteket og har hatt besøk av Svein Ove fra kulturskolen.

Herøy barnehage er opptatt av å kunne samarbeide med andre instanser her på øya og forrige uke gikk førskoleungene på besøk til biblioteket for å låne bøker. I utgangspunktet var tanken at Mats (bibliotekaren) skulle lese for oss, men det ble litt endring i planene pga sykdom.

Vi valgte likevel å dra, og vi fikk ei fin stund på biblioteket. Vi så i masse fine bøker, og noen pakket vi i sekken og lånte med oss tilbake til barnehagen.

Planen framover er at vi i barnehagen skal ha en bokkasse med bøker som blir byttet ut med jevne mellomrom, samt at vi inviterer Mats til å komme på lesebesøk til oss av og til.

Planen er å bli flinkere å bruke biblioteket. Det er blitt betydelig mindre brukt av oss i Herøy barnehage siden biblioteket flyttet tilbake til skolen, og det ønsker vi å forandre på.

Tirsdag denne uka fikk vi på stor-avdelinga besøk av Svein Ove fra kulturskola. Han hadde med seg gitaren sin og kom for å synge i lag med oss en halvtimes tid. Ungene var med på notene fra første stund, og stemningen var veldig god.

Vi skal prøve å få til et besøk ca en gang i måneden, og det er noe vi ser fram til.

Tekst og bilder: Bodil Blix

Kultur og barnehage_Otto og Sebastian
Otto og Sebastian har funnet noen spennende bøker.
Kultur og barnehage_Svein Ove
Svein Ove fikk god kontakt med ungene fra han kom inn døra.

  1 / 6 
 
Kultur og barnehage 
Kultur og barnehage
Iman, Mathilde, Leonora og Kaisa har funnet mange fine bøker.
 


Annonser