Kruttcupen er en dagsturnering for de minste, klassene U9-U13, og starter lørdag klokken 09.00

- Vi har gode erfaringer fra tidligere på at våre yngste og håpefulle får startet sesongen på hjemmebane. Turneringen er etter vår mening en fin måte å introdusere våre helt ferske og unge spillere for konkurranse, sier nestleder i badmintongruppa i Herøy IL, Ole Christoffer Olsen.

- For å lage en fin ramme for disse vil hele klubben være i sving i helgen. Foreldre og trenerapparat vil avholde loddsalg og drive kiosk som de også gjør på større arrangementer. Men særlig de eldre og mer erfarne spillerne våre får en viktig jobb med å veilede de yngre gjennom dagen, både på og av banen.

- Selv om det er overvekt av våre egne unge og håpefulle, får vi også besøk. Våre gode venner fra naboklubben Nesna vil også være representert med et knippe av sine egne unge og lovende.

Vi oppfordrer alle som har tid til å ta turen innom og ta en kopp kaffe og heie frem neste generasjon badminton-talenter fra Herøy. Hvem vet, det kan være dere får se noen fremtidige Norgesmestre utpå banene på lørdag, avslutter Olsen.