Fra 11. til 19. mars gjennomfører Kreftforeningen sin årlige innsamlingsaksjon «Krafttak mot kreft». I Herøy vil det fra 13. til 19. mars bli gjennomført flere tiltak for å samle inn penger til forskning som kan gi livsviktige fremskritt for de som er rammet av kreft med spredning.

Komiteen i Herøy består av leder i frivilligsentralen, Erika Puziene, lærer Kirsti Iversen og Karoline Stubberud Eide som er avdelingsleder ved Herøy Bygdesamling.

Kake eller noe godt til kaffen
Mandag 13. mars vil ansatte på bedrifter i Herøy oppfordres til å ta med seg ei kake eller noe annet godt til lunsjen som de kan «selge» til de ansatte ved at de sender penger til aksjonen på Vippsnummer 471010.

- Folk bestemmer selv hvor mye de vil bidra med. Det trenger ikke å være en kake, men det kan være kjeks eller noe annet godt som folk tar med seg til lunsjpausen denne dagen, sier Erika Puziene.

Vindmølle-workshop og kreftmarsj
Tirsdag 14. mars kl. 17.00 vil folk bli invitert til å lage rosa vindmøller på Herøy bygdesamling som skal selges i forkant av en kreftmarsj søndag 19. mars kl. 12.00. I tillegg vil det også bli solgt kaffe og pølse med brød under marsjen.

Digitale bøsser
I tillegg til at folk kan bidra med penger på Vipps under de ulike arrangementene vil det også bli opprettet digitale bøsser som folk kan gi penger til. De digitale bøssene vil bli kunngjort etter hvert som de blir opprettet.

De driftige damene i innsamlingsaksjonen oppfordrer alle til å være med på å støtte denne viktige innsamlingsaksjonen.