Koselig stund på menighetens juletrefest

Juletrefest 05

Menighetens juletrefest ble arrangert 6. januar i Herøy skoles aula. Arrangørene rapporterer om en koselig stund for de rundt 60 frammøtte deltakerne.

Det ble en meget koselig stund for små og store, og med godt oppmøte. Det er nytt av året, at denne juletrefesten arrangeres i aulaen. Tidligere har dette arrangementet stort sett vært på fellesstua. Selv om vi savnet noen av de eldre, som vanligvis pleier å komme, var det mange nye som hadde tatt veien til aulaen i år. Det var ekstra hyggelig at så mange av årets konfirmanter var tilstede.

Vi håper og tror at vi også etter hvert vil få med flere, og at også de som har vært med de tidligere år vil komme igjen.

Det var servering av varm sjokolade, kaffe, saft og pølser, i tillegg til det hver familie hadde med seg av matfat og julekaker. Stunden rundt kaffebordet var veldig trivelig og det var mye god mat.

Trine Heggheim hadde med seg flanellograf og sørget for at de minste (og også noen store barn) fikk en flott fremvisning av historien om Jesu fødsel. Hun fikk med dette, på en veldig fin måte, fortalt om grunnlaget  for vår julefeiring. Flere barn deltok i fortellingen med kostymer og det ble også et hyggelig gjensyn med De hellige tre konger, som hadde med gaver, både til «Jesusbarnet» og til de øvrige barna.

Det ble også gang rundt juletreet, hvor samtlige festdeltakere var med. Heidrun Stene bidro med piano til julesangen.

Herøy Menighetsråd er veldig fornøyd med både arrangement og oppmøte og vil takke alle som kom for stunden sammen, for det de hadde med, for bidrag til skuespill og for å hive seg med i opprydding i etterkant.

Tekst og bilder: Marit Dahl Jørgensen

 

Juletrefest 05
Det var mange som gikk rundt juletreet på menighetens juletrefest.
Juletrefest 05
Trine Heggheim var flink til å få med seg ungene.
Juletrefest 05
Denne gjengen begynner å få lang erfaring med dette rollespillet.

Annonser