Korpskafeen varte i halvannen time og hadde mange flotte innslag av blant annet Einar Roan, Arnt Frodes, Rubb & Rake, Bootcamp-damene og selvfølgelig korpset.

Korpset spilte flere låter med og uten hjelpere. Einar Roan sang flere sanger sammen med korpset og det var også tre tøffe jenter som var med og spilte trommer på avslutningsnummeret.

Rubb & Rake var ikke fulltallig men de klarte seg fint med de egenkomponerte sangene til Geir Berglund. Publikum fikk høre tre sanger der en av dem har fått tittelen "Livets dans" som forøvrig blir tittelen på en konsert som han og bandet skal ha senere i vår.

Korpskafeen fikk mye skryt fra publikum, og det var spesielt mange som syntes Geir Berglund har en flott og kraftig stemme.

Rykket i dansefoten
Arnt Frodes var et navn som ble funnet på for anledningen, der Arnt Frode Jensen, Inge Sandvær og Per Johansen spilte trekkspill og fikk publikum til å rykke i dansefoten. For anledningen fikk de også hjelp av Rubb & Rake til kompet.

Bootcamp-damene
I anledning folkehelseuka var konserten krydret med en del helsebringende aktiviteter. De aktive damene som driver med Bootcamp i Øksningan var med og opptrådde til Police Academy March som korpset spilte. Marsjen er kjenningsmelodi fra filmene om Politiskolen.

Loddsalg
I anledning folkehelseuka ble det loddet ut mange spreke gevinster i lotteriet under pausen. I tillegg til ribbtur, fiskesett og tursekker var nok den mest originale gevinsten en valgfri topptur med sprekingen John Svendsen. Turen ble vunnet av Øyvind Isaksen.