Leder for Herøy Musikkorps, Svein Lundestad, er glad for at korpset har klart å kapre Sigrid Brennhaug til dette samarbeidet.

Dyktige solister - Ja, hun er jo veldig dyktig og vil selvsagt løfte konserten.

Men vi skal heller ikke glemme vår lokale sanger Einar Roan, sier Svein Lundestad til Herøyfjerdingen.

Flere overraskelser Han kan røpe at korpset også denne gangen vil by på flere overraskelser. Blant annet vil vi få høre flere av korpsmedlemmene synge.

Herøy Musikkorps er ikke som alle andre korps. Musikk av Deep Purple, Van Halen, Kiss, Suzi Quatro, Mickael Jackson og Barbara Streisand er ikke vanlig kost på en korpskonsert.

Men lørdag blir heller ikke som vanlige lørdager.

- Veldig spesielt - Det blir mye som er veldig spesielt. Ut av korpset har det sprunget et band som blant annet spille litt tøffere musikk.

Jeg tror jeg kan love at det blir veldig mye fint å høre. Vi vil følge epokene fra 1950-tallet og fram til i dag.

Mest 1950- til 80-tallet Men det blir mest fra 1950- til 1980-tallet, røper Lundestad som selv trakterer tuba i korpset.

Her har han selskap av 13 andre flinke musikere. Og til tross for at korpset ikke teller flere medlemmer, blir det også en del storband-musikk å høre lørdag.

Ekspert-kommentarer Lørdag vil programlederne Ann-Kristin Lenning og Wenche Jørgensen lede oss gjennom to økter med fin musikk.

Og – korpset har hentet inn ekspert-hjelp. Bård Grønbech skal bidra nå og da med såkalte ”fun facts” fra rockens historie.

Her bør det være mye å hente fram.

Musikk-video Og – det stanser ikke der: Jammen har ikke korpset laget sin egen musikk-video.

Klokken 17 lørdag ettermiddag bør du være på plass i skolens aula.

To øker med kaffe mellom Inngangsbilletten koster 150 kroner for voksne og det halve for barn.

Kaffe og kaker i pausen mellom de to øktene er da inkludert i prisen.