Kontor i kantina

kjell_ved_arbeidspulten_i_kantina
Fabrikksjef Kjell Stokbakken og hans administrasjon har under utbyggingan av Marine Harvest flyttet kontorene og overtatt halve kantina. Marine Harvest er inne i en måned med produksjonsstans, og i mellomtiden blir slakteriet bygget om til blant annet å gi plass til en moderne filetfabrikk.
Marine Harvest også klargjort bedriften for større slaktevolum, og dermed bygd for framtida.
 
- Her var det viktig for oss å få inn filétproduksjon. Dessuten var pakkeavdelinga en flaskehals og det får vi utbedret nå, forteller fabrikksjef Kjell Stokbakken til Herøyfjerdingen når vi besøker oppdrettsgiganten i april.
 
Igang i mai
Stokbakken håper å komme i gang på filetavdelingen i mai.
 
- Vi skal produsere såkalt D-filét for det amerikanske markedet. Det betyr at ryggbeinene blir igjen og tas ut i Amerika.
 
I begynnelsen blir det nok en del prøving av utstyr, men vi håper å være i full drift i juni og kommer til å kjøre doble skift i sommer.
 
Kan bli stor på filét
Potensielt kan vi bli stor på filétproduksjon, sier fabrikksjefen videre.
 
Det er bygget en linje, men utbyggingen som har foregått har tatt høyde for både tre og fire ganger større filétproduksjon.
 
- Da må vi ta i bruk andre lokaler enn i dag, men det ligger i våre framtidige planer, legger Stokbakken til.
 
Dette blir en helautomatisk filétlinje.
 
kjell_ved_arbeidspulten_i_kantina
Her i kantina har fabrikksjef Kjell Stokbakken og hans administrasjon holdt til de siste par månedene.
filehallgulv_slipes
Her slipes gulvet i den 800 kvadratmeter store filéthallen.
robot_og_ledig_robotplass
Her, ved siden av den andre roboten, skal det monteres enda en robot som løfter kassene.
halvard_foran_adm-enheten
Her står verneombud Halvard Jakobsen foran den nye inngangen til på baksiden av dagens. Helt øverst her skal fabrikksjef Stokbakken og hans stab holde til.
truck_loefter_utstyr_paa_plass
Her blir nytt utstyr løftet på plass og montert i slakteavdelingen.

Annonser