Herøy Musikkorps har gjennom mange år hatt suksess med sine konserter og show i Herøy skoles aula. De har også denne gangen satt sammen en forestilling med kjente og kjære låter i tillegg til en del sprell som skal bindes sammen av de spreke og flinke programlederne Ann-Kristin Lenning og Wenche Sæthre Jørgensen. Korpset har mange feiende flotte låter på repertoaret og har også fått med seg flere vokalister som skal bidra med flotte solistinnslag. Det blir også eget band der blant annet korpsets faste gitarist Johnny Birger Hansen inngår som en av medlemmene. Vokalister på konserten blir Kristin M. Mellingen, Einar Roan og Geir Berglund i tillegg til korpsets egne sangstjerner.

«Gud hvor vi er dejlig»
Korpset skal på tur til København i begynnelsen av mai og da har de selvsagt sett seg nødt til å øve inn låten «Gud hvor du er deilig» med den norske vokalgruppa Bjelleklang. Med litt humoristisk og kreativ omskriving har dette blitt til «Gud hvor vi er dejlig» og dermed er navnet på showet i boks.

Arrangørene lover høy showfaktor med mange morsomme innslag. En del av låtene blir krydret med bilder og det er også laget en egen musikkvideo til den kjente låten Waterloo av Abba med innslag fra ulike arbeidsplasser i kommunen. Det blir et variert program med musikk som spenner fra Michael Jackson, Peter Gabriel, Creedence, Leonard Cohen til Ole Ivars. Det blir også toradermusikk og egne solistinnslag med band.

Forestillingen er inndelt i to akter med innlagt kaffepause. Det koster bare 150 kroner å komme inn og da får du også kaffe og kaker på billetten.

Billetter selges kun i døra og derfor kan det sikkert lønne seg å være litt tidlig ute for å sikre seg plass.