Konsert og avskjedsgudstjeneste for sokneprest Gunver Birgitte

Adventsgudstjeneste 01

Fredag 12. mars kl. 18 arrangeres det konsert og avskjedsgudstjeneste for sokneprest Gunver Birgitte Nielsen i Herøy kirke. Søndag 14.mars kl.12 blir det avskjedsgudstjeneste.

Som de fleste vel har fått med seg, forlater Gunver Birgitte Nielsen Herøy etter å ha vært sokneprest i knappe tre år. Hun skal fortsette sin prestekarriere som sokneprest for tre danske menigheter i Nord-Tyskland.

Kommende helg blir det både avskjedskonsert og avskjedsgudstjeneste for Gunver, og de som vil takke henne for tiden på Herøy og ønske henne lykke til videre har dermed to muligheter til dette.

Siden Gunver fikk den nye jobben, har hun tenkt på å markere sin takknemlighet for årene på Herøy gjennom en konsert. En kveld i Herøy kirke med fin musikk og sang. Lokale musikalske venner vil delta i programmet og de vil gi en spesiell takk til Gunver for hennes bidrag til det kulturelle og musikalske livet på Herøy. Dette blir en allsidig og gratis konsert med levende musikk.

Velkommen til Herøy kirke fredag 12.mars kl 18!
Regler for avstand og smittevern følges selvsagt.

Program: R. Lovland, J. S. Bach, F. Chopin, J. Nielsen, S. Schwartz m.fl.

Medvirkende:
- Vokalsolister: Cecilie Skagen, Trine B Heggheim, Marina Brænden
- Fiolin: Eva Brandth
- Gitar: Bjørn Pedersen
- Medlemmer av Herøykoret
- Piano og dirigent: Marija Druzijanic 

Søndag 14.mars kl 12 blir det avskjedsgudstjeneste for Gunver. For at flest mulig ut fra smittevern skal få anledning til å delta, blir gudstjenesten arrangert utendørs, utenfor kirka. Det blir en halvtimes gudstjeneste, der prost Olav Rune Ertzeid vil delta, i tillegg til våre faste kirkelige ansatte. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe med servering, og anledning til å si noen ord til Gunver. Hjertelig velkommen!

Tekst: Trine Heggheim 

Herøy kirke_februar 2021
Det blir konsert og avskjedgudstjeneste i Herøy kirke kommende helg. (Foto: Gunver Birgitte Nielsen)

Annonser