Konsert med Violet Road på Seløy

Violet Road_Promobilde

Lørdag 24. juli 2021 blir det konsert med det populære bandet Violet Road & Julie Alapnes på kaianlegget til Kobbvåglaks på Seløy.

Da pandemien brøt ut i fjor så bandet Violet Road sitt snitt til å kjøpe seg inn i spabåten Vulkana. Alt de ønsket var å komme seg ut og møte publikum, så de satte seil mot ulike kaier i Nord-Norge for å holde konserter. Turen førte dem tettere sammen som band og tettere på publikum. I sommer kaster de loss og gjentar suksessen, lørdag 24. juli legger de til kai utenfor Kobbvåglaks på Seløy.

Det er Herøy Musikkorps står som medarrangør for konserten som har 18-års aldersgrense. Konserten begynner kl. 21.30, men arrangementet starter kl. 20.30 med oppvarmingsmusikk av korpset og salg av diverse godsaker.

Gleder seg til å dra ut på turne
- Endelig kan vi sette seil å dra ut på ny kystturné! Vi har gleda oss siden i fjor sommer, og nå skjer det igjen. Vi garanterer strålende vær og god stemning. Ses snart, på en brygge i nærheten av deg!, sier bandet.

Hogne Rundberg jobbet som daglig leder på Vulkana for 11 år siden. Siden har han hatt en stor forkjærlighet for den gamle fiskeskøyta, som i dag er bygd om til et spa. Derfor var det et naturlig steg å gå inn på eiersiden, og dette har gitt Violet Road muligheter som de ellers ikke ville hatt under pandemien.

- Mens noen fartøy legger til kai og sprer pandemien, henter andre båter oss ut av korona-depresjonen. Violet Roads konsert på Sørvågen under kystturnéen får terningkast seks, skrev Fiskeribladet 17. august 2020.

Smittevernregler følges
På grunn av smittevernrestriksjoner vil det være faste tilviste plasser til alle publikummere, og det skal til enhver tid holdes minimum 1 meter avstand inne på området. Dersom du skal på konsert med én eller flere av dine nærkontakter, kan dere sitte sammen. Da må alle billettene til de som skal sitte sammen kjøpes samlet i én bestilling, slik at dere blir registrert som nærkontakter i billettsystemet.

Billetter bestilles på nett
Billettbestillingen har åpnet for ei god stund siden, så de som ønsker å få med seg konserten kjøper billett ved å gå inn på linken nedenfor.
Billetter til konserten
 

Annonser