Gabriel Fliflet lager sangbar musikk med tydelig særpreg og i løpet av et langt musikerliv har han badet i mange musikalske kulper. I Valseria hyller han valsen!

I konserten Valseria møter du valser med dufter fra Vestlandet, Balkan, Paris og Nordsjøen, med tekster av Kjartan Fløgstad, Einar Økland og Gabriel Fliflet.

Siden Valseland er et vennlig land, er også melodier i andre stiler og taktarter invitert med; vakre bruremarsjer og vuggesanger, ved siden av drivende latino-, swing string og balkanrytmer.

Konserten Valseria var bestillingsverk til festivalen VossaJazz i 2013, og ble da framført med band. På denne turneen får vi høre Valseria i duo-format, med Gabriel Flifiet og Jorun Marie Kvernberg.

Gabriel trakterer trekkspill og vokal mens Jorun spiller fele og synger.

Fakta
Gabriel Fliflet er en fargerik musiker og musikkmaker med trekkspill som hovedinstrument og med lang fartstid innen en rekke ulike former for folkemusikk. Han ble kåret til Årets folkemusiker i 2011.

Jorun Marie Rypdal Kvernberg er en norsk folkemusiker, med hardingfele og fele som hovedinstrument. Hun er kjent fra flere plateutgivelser med folkemusikk.

Valseria_sponsorer.jpg