Darling West returnerer til Seløy og vi gleder oss vilt og uhemmet, skriver Skolo på sin nettside skolo.no

Darling West har lagt et hektisk år bak seg, hvor innspilling av nytt album, videre produksjon av deres populære konsept Family Sessions og NRKs årlige julekonsert har stått på programmet. Nå gjør de seg klare til å slippe sitt nye album, Cosmos, og bandet som har blitt omtalt som et av Norges beste liveband skal endelig sette seg i turnébilen og vise frem de nye låtene for publikum. Cosmos er lyden av ekspansjon.

Dagbladet gav albumet terningkast fem, les anmeldelsen her.

Dagbladet skriver også: 
«Norske Darling West spiller fletta av Nashville» var tittelen på min sekseranmeldelse da oppfølgeren «Vinyl and a Heartache» kom i 2017. Albumet ble et gjennombrudd - med over en million strømminger i USA og Spellemannpris. Oppfølgeren «While I Was Asleep» ble en ny kritikerfavoritt, fortsatt i americana-sjangeren.

Ekteparet Kreken har denne gangen involvert de to bandmedlemmene Thomas Gallatin og Christer Slaaen i både låtskriving og produksjon, og sammen har de virkelig videreutviklet Darling West.

Vestkystpop, cosmic folk, americana, kall det hva du vil – det er til og med innslag av afro blues i de nye låtene – Darling West handler om musikkglede og formidlingsevne, humor og sårbarhet, og de inviterer deg herved inn i sitt univers.

Billetter er til salgs, her