Leder i frivilligsentralen Erika Puziene forteller at hun er svært fornøyd med arrangementene og takker alle som har gitt penger og de som har bidratt for å få dette til. Hun skryter også spesielt av damene som hun har med seg i hovedkomitéen og forteller at de har gjort en fantastisk jobb, og har mange flere planer til å få inn mest mulig penger til å årets TV-aksjon. Foruten Erika består hovedkomiteen av Janne Grethe Eide, Elin Nilsen og Sissel Eide Knutsen. 

Under familiedagen på Brygga var det lagt opp aktiviteter med blant annet fingermaling og diverse spill og leker til ungene. Her stilte personalet på Brygga sporty opp og la til rette og deltok i aktiviteten sammen med ungene. Seløy Sjøfarm og Per Johansen transport sponset gratis grillmat. Folk kunne i stedet betale inn et valgfritt beløp til en egen Spleis som var opprettet for arrangementet.

Stinn brakke på Etcera
Lørdag kveld holdt Odin Brennhaug konsert hos Tommy Eide på Etcetera. Han er blant annet kjent for sin imponerende deltakelse i TV-programmet The Voice på TV 2. Alene med gitaren underholdt han et stappfullt lokale med sin flotte stemme. Folk satt overalt i den helt unike blomsterbutikken som det nok ikke finnes maken til i hele verden. Tommy hadde også ordnet med frivillige som stilte opp og serverte vafler og kaffe. I stedet for å betale kunne folk også på konserten betale inn penger på en egen Vipps.

Fylkesaksjonsleder for TV-aksjonen i Nordland Hanne Myrvang deltok også på arrangementene i helga og var imponert over oppslutningen om arrangementene og givergleden til folk.

Årets TV-aksjon går til Redd Barna
I år går TV-aksjonen på NRK til Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Gjennom innsamlingen kan de gi over 100 000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred. Hvert sjette barn i verden vokser opp i krig og konflikt, og det har aldri vært så mange barn på flukt som nå.

- Redd Barna er til stede der barna trenger det, og bidrar til at barn, og de som stiller opp for dem, får hjelpen de trenger. Det er de frivillige og feltarbeiderne i nærmiljøet som er de ekte heltene. De bidrar til at barna får en tryggere barndom, står det å lese på nettsidene til året TV-aksjon på NRK.

Les mer om årets TV-aksjon på NRK på blimed.no.

Følg TV-aksjonen i Herøy på Facebook.

Her er en liten filmsnutt fra konserten med Odin.