Er du medlem eller ønsker å bli medlem av Herøy IL da kan du benytte deg av klubbavtalen som idrettslaget har med sportsbutikken.

Ny avtale
Herøy idrettslag har nylig underskrevet ny samarbeidsavtale med Herøy Sport & Fritid. Avtalen innebærer at alle medlemmer nå kan kjøpe sportsutstyr med 15 prosent rabatt hele året i tillegg at det også gis 30 prosent på egne klubbkvelder.

Må ha gyldig medlemskort
Idrettslaget er i gang med å kreve inn medlemskontigent, men det kan være en del som ikke har fått innbetalingsblankett enda. Idrettslaget vil derfor være til stede å selge medlemskort fredag mellom klokken 16 og 18. Det koster bare 100 kroner i året å være medlem i Herøy idrettslag.

- Det er også mulig å sette inn beløpet på kontonummer 4533 21 02798 og merke innbetalingen med "Medlemsavgift 2014" og hvem innbetalingen gjelder for. Mitt ønske er at flest mulig av Herøys befolkning er medlemmer i idrettslaget. For å være sikker på at innbetalingen blir registrert er det nok tryggest å betale ved oppmøte denne gangen, dersom du ikke allerede er medlem, sier Kirsti Iversen til Herøyfjerdingen.

Klubbdress
Den nye flotte treningsdressen til Herøy IL kan også bestilles på sportsbutikken og koster bare 350 kroner for barn og 500 for voksne.