Er du medlem eller ønsker å bli medlem av Herøy IL kan du benytte deg av klubbavtalen som idrettslaget har med sportsbutikken. Førstkommende tirsdag fra klokka 10 til 18 får du 30 prosent på nesten alle varer i butikken. Det er kun varer fra merket Norrøna som ikke er med på denne avtalen.

Klubbavtale
Herøy idrettslag har en meget god samarbeidsavtale med Herøy Sport & Fritid. Avtalen innebærer at alle medlemmer kan kjøpe sportsutstyr med 15 prosent rabatt hele året i tillegg at det også gis 30 prosent på egne klubbdager.

Må være medlem
- Idrettslaget har arbeidet med å kreve inn medlemskontingent, men det kan fremdeles være en del som ikke har fått innbetalingsblankett enda, sier leder Kirsti Iversen til Herøyfjerdingen.

- Det har dessverre vært litt rot med innkrevingen, men vi håper at vi skal få skikk på det i neste runde. De som har medlemskort hvor det står 2014 eller 2014/2015 på har jeg fått aksept hos sportsbutikken på at de godtar.

- Det er også mulig å sette inn beløpet på kontonummer 4533 21 02798 og merke innbetalingen med «Medlemsavgift 2015» og hvem innbetalingen gjelder for.

- Mitt ønske er at flest mulig av Herøys befolkning er medlemmer i idrettslaget. For å være sikker på at innbetalingen blir registrert er det nok tryggest å betale ved oppmøte denne gangen, dersom du ikke allerede er medlem. Vi vil være på butikken mellom klokka halv fem og seks. Medlemsavgiften i Herøy idrettslag er på bare 100 kroner i året så det burde jo ikke være noe problem å betale den, sier Kirsti Iversen til Herøyfjerdingen.

Klubbdress
Den nye flotte treningsdressen til Herøy IL kan også bestilles på sportsbutikken og koster bare 350 kroner for barn og 500 for voksne. Dette er mulig på grunn av at hjørnesteinsbedriften Marine Harvest har vært inne og støttet idrettslaget med betydelige midler.

- Vi har treningsdresser i alle størrelser så det er bare å komme innom butikken og prøve den hvis du har behov for en flott klubbdress, sier Kurt Arild Nilsen på Herøy Sport & Fritid.