Kliff Arne show på UL Bølgen Brasøy

kliff arne plakat

Lørdag ettermiddag 9.februar var det duket for revy på UL Bølgen på Brasøy.

Salen var full og forventningene høye. Med oppmøte på over 80 av 41 fastboende var øya godt besøkt denne lørdagen. Honningsvågrevyen Kliff Arne show skuffet ikke.

Revyen sørget for god stemning fra start til slutt med sine mangfoldige figurer. Her var den selvskrevne og nasale Kliff Arne, kommunearbeideren Bjarne med tinderprofil laget av moren, Per Sandberg, Lindmo, Karianne Bremnes, Erlend Elias og Jørn Hoel for å nevne noen. Det ble også bokbad med boktitler bygd over samme ordspill som «sjarmen med tarmen», men som dreide seg om andre deler av den menneskelige anatomien. 

Frank Arne Olsen som også er rollefiguren Kliff Arne har en flott vokal som løfter de musikalske parodiene ytterligere. Alt i alt ett en forestilling hvor lattermusklene fikk trimmet seg.

Etter showet fikk revyen og stab Brasøyluer med kartkoordinater til øya i tilfelle de skulle rote seg bort på veien hjem. Kvelden ble avsluttet med mat og lokale trubadurer.
UL Bølgen vil rette en stor takk til SpareBank 1 Nord-Norge som støttet med kr 30.000,- gjennom Samfunnsløftet, og gjorde det mulig for en liten øy å gjennomføre arrangementet vinterstid. 


Tekst og foto: Tanja Irene Hanssen

Kliff Arne bokbad
Kliff Arne Brasøyluer

Annonser