Klesbutikk for en dag på omsorgssenteret

7_klesbutikk11
Morten Kummervold fra Alec & Alicia i Trondheim hadde tirsdag flyttet inn på omsorgssenteret i Herøy med en liten klesbutikk. Han besøker for tiden ulike omsorgssentre på Helgeland for å gjøre det lettere for de eldre å finne passende klær.
- Dette er seniormoter til rimelige priser, sier Kummervold når vi kommer innom butikken hans i fellesstua på Herøy omsorgssenter.

Butikk på reisefot Forretningsidéen er å selge klær til beboere på omsorgssentrene i Norge. Derfor er han stadig på reisefot med klesbutikken sin.

- Tre ting er viktig for de som bor på omsorgssentre, nemlig at de finner klær de kan trives i, klær som er lettstelte og samtidig har en rimelig grei passform.

Lettvint Dette er klær som man egentlig kan selge til hvem som helst, men hovedmålgruppen er folk over 60 år, sier Morten Kummervold til Herøyfjerdingen.

Og for mange av de eldre er det svært lettvint å butikken nærmest heim til seg.

Kjærkommen aktivitet - Folk kan ta klærne med seg på rommet for å prøve eller få hjelp av de ansatte her. Og de får vurdere et eventuelt kjøp i ro og mak, sier Kummervold som har mye klær med streke farger.

- Eldre folk liker gjerne farger, sier han og legger til at hans besøk på senteret også blir en kjærkommen aktivitet for de eldre.
7_klesbutikk11
Ansatt på omsorgssenteret Astrid Urdahl var de som kikket på klærne til Morten Kummervold.

Annonser