Herøy skole har en lang tradisjon med å arrangere skolerevyer og hvert år høster ungdommene stor applaus og får publikum til å gapskratte. Pengene som kommer inn bruker de til å reise på skoletur med «De hvite busser» til våren. Dette har også vært en fin tradisjon ved skolen i mange år og helt sikkert også et minne for livet for ungdommene og reiselederne.

Årets revy bærer navnet «Gyldne tider» og revyforfattere og lærere Rita Hjelmseth og Stian Prestø forteller at publikum vil få et tilbakeblikk på ting som har skjedd, kunne ha skjedd eller kanskje kommer til skje.

- Vi har sett litt på det som har skjedd i lokalmiljøet og vi spiller stort sett på ting som har skjedd. Vi får også storfint besøk uten at vi vil røpe hvem dette er.

- Den røde tråden speiler nok til bildet på plakaten der ordføreren ser tilbake på sin lange ordførerkarriere. Vi håper og tror at det er en snill revy uten at noen føler seg for mye uthengt, sier Rita og Stian.

- Revyen spilles over to akter med totalt 21 nummer og i pausen blir det salg av kaffe og kaker. Vi har ikke eget band, men en av elevene spiller gitar. Vi har også fått god hjelp av Reidar Moursund i kulturskolen for å øve inn de «skikkelige» sangnumrene og han har også laget playback på to av sangene. I tida framover får vi også god hjelp av teaterinstruktør Kari Renate Nilsen, avslutter Rita og Stian.

Revytekstene er skrevet av Rita og Stian og tillegg har to foreldre og to kolleger bidratt med revynummer.

Billetter i salg
Revyen spilles torsdag 25. oktober kl. 19.00 og fredag 26. oktober kl. 18.00 og billetter er allerede lagt ut til salg på Spar Herøy på Tenna og på Mix-kiosken i Herøy.

Revy 2018 utkast plakat [Lagret automatisk]