Klart for nyttårsball nr. 3

nyttaarsball_arkivfoto
Kommende fredag er det igjen tid for ungdommene å kle seg fint og være dannet. Det er klart det det tredje nyttårsballet i Herøy ungdomsklubb.
Menyen er i skrivende stund ikke klar, men mange av ungdommene i Herøy har nok allerede begynt å finne fram finstasen.
 
For alle mellom 13 og 20
Fredag står historiens tredje nyttårsball i regi av Herøy ungdomssklubb for døren. Ballet begynner klokken 19 og varer helt fram til midnatt. Og det hele skal foregå i ungdomsklubbens lokaler på Nord-Herøy.
 
Ballet er åpent for alle mellom 13 og 20 år. Det er ikke et krav at du er medlem for å kunne delta.
 
Prisen for ikke-medlemmer er satt til 100 kroner, mens medlemmer betaler 75 kroner.
 
En rekke kåringer
Det første nyttårsballet ble arrangert i Herøy ungdomslags lokaler på Sør-Herøy, mens fjorårets arrangement ble holdt på ungdomsklubben. Slik som i år.
 
- Som tidligere blir det middag og dessert, før det blir dans og ulike kåringer med premie-utdeling, forteller miljøarbeider Kristine Kleven til Herøyfjerdingen.
 
Det blir premieutdeling til den med finest kjole og den med fineste dress. Det skal videre kåres en kveldens danseløve og det skal kåres hvem som er kveldens par.
 
For å nevne noe.
 
Pent antrekk
Hva som skal serveres er ikke helt klart enda, men det blir styret i ungdomsklubben som skal stelle i stand og pynte til fest.
 
- Vi er enige om at vi ikke skal kreve at alle jentene skal stille i kjole, men alle må i alle fall pynte seg, avslutter Kristine Kleven. 
nyttaarsball_arkivfoto
Det blir selvsagt middag med dessert på fredagens nyttårsball på Herøy ungdomsklubb.
nyttaarsball_arkiv_polonese
Men i år blir det ikke polonese, på grunn av plassmangel.

Annonser