Klart for Mowi Cup i badminton

Rankingstevne 2019_turneringsleder

I helga, 26. - 28. april 2019, avslutter Herøy IL badminton sesongen med Mowi Cup på hjemmebane. Dette blir ei stor turnering med hele 131 spillere i sving fra åtte forskjellige klubber.

Etter en lang sesong med gode resultater, inkludert vandrepokal fra Grong og Norgesmester i U17, avslutter Herøy IL Badminton med stor turnering på hjemmebane. Dette er den største turneringen Herøy IL badminton arrangerer i løpet av sesongen. Mowi Cup er arvtaker etter tidligere års Marine Harvest Cup og Marflogo.  

- Det blir deltakere fra åtte klubber og de kommer både fra egen krets og nabokretser.Totalt blir det 131 spillere i sving, hvorav hele 59 representerer arrangørklubben. 

- Det er veldig fint for oss som reiser så mye å kunne runde av sesongen hjemme. Det at vi er på hjemmebane betyr som regel at vi kan stille med en stor tropp, og for mange av våre yngre spillere er dette det første møte med konkurranse. Det er nok derfor ekstra gøy for dem å kunne debutere med hjemmepublikum og foreldre i ryggen.

- Vi synes også det er flott å kunne vise fram Herøy, vårt støtteapparat av frivillige og sponsorer, og vårt treningsanlegg til våre gode badmintonvenner fra resten av kretsen. Selvsagt er det også vise seg fram for hjemmepublikummet.

- Siden turneringen er såpass stor så vil det være kamper i Herøyhallen fra fredag kl. 18 til søndag rundt kl. 12 for å klare å avvikle de 321 kampene som kjøres. Det vil være kaffesalg og kantine i hallen, samt loddsalg, og vi håper at så mange som mulig vil ta turen innom for å drikke litt kaffe og heie fram våre egne håpefulle, sier leder i badmintongruppa i Herøy IL, Ole Christoffer Olsen.

Rankingstevne 2019_turneringsleder
Ole Christoffer Olsen (helt til venstre) ønsker sammen med resten av badmintongruppa velkommen til Mowi Cup. Foto er hentet fra rankingstevne på hjemmebane 9. og 10. mars i år.

Annonser