Klart for Herøy Cup

guttekamp2_2006
Lørdag og søndag avvikles den populære Herøy Cup for miniputter og lillejenter/lillegutter på gressbanen på Herøy Stadion. I år stiller lag fra Drevja, Alstahaug, Sandnessjøen, Dønna og selvsagt Herøy.
Rundt 25 lag skal i ilden lørdag. De første kampene blåses igang klokka 10 og da går det slag i slag fram til klokken 16.

Åge Johansen i arrangøren Herøy IL opplyser til Herøyfjerdingen at det blir åpen kiosk, musikk og full rulle med forhåpentlig flott vær.

- Vi har bestilt godt vær og da tror vi på det, smiler han og legger til:

- Til lørdagens miniputt-turnering har vi fått 25 lag påmeldt, mens det er rundt halvparten så mange lillepiker og lillegutt-lag påmeldt til søndag.

Dessverre har vi fått noen avmeldinger, slik at det kun blir tre lillepikelag med i år. Men det kan vi ikke gjøre noe med, vi satser likevel på god stemning og mye moro, legger Åge Johansen til.

Begge dager blir det en pause midt på dagen til premieutdeling. Alle deltakerne får nemlig med seg en premie fra Herøy Cup.

- Vi er litt usikre på hvor mange år vi har arrangert Herøy Cup, men føler oss sikre på at vi i alle fall har passert 10 år, avslutter Åge Johansen.
guttekamp2_2006
Fra Herøy Cup 2006

Annonser