I begynnelsen av april startet Trine Valberg en lokal gruppe på Facebook som heter Ull&omtanke Herøy, der hun oppfordrer oss til å strikke en "varm" lapp som skal settes sammen til et teppe som gis til kreftpasienter som trenger en oppmuntring i hverdagen.

Trine rapporter nå at det nå er samlet inn nok lapper til å begynne å sette sammen det første teppet.

Første dugnadsøkt 19. mai
-
Mandag 19. mai kjører vi i gang med første dugnadsøkt på HL Økonomiservice (Silvalen) for å montere det første teppet mellom kl. 20.00 - 22.00. De som ønsker å gi en hjelpende hånd kan sende på Facebook til meg eller sende en SMS til 40245424, sier Trine Valberg.

- Jeg vet at det er mange flittige hender som strikker lapper til dugnadsprosjektet og dette gleder meg veldig. Fortsetter det i dette tempoet har vi snart lapper til lappeteppe nummer 2, sier Valberg.

Nytt innleveringssted
Vi har fått på plass et nytt leveringssted på Brasøy Hansdelssamvirke og det er veldig gledelig at de som bor i sør-øyene nå får en plass i nærheten der de kan levere lappene, avslutter Valberg.

Lappene leveres ellers til SPAR Herøy, ETCETERA - botaniske utskeielser m.m. , Coop Marked Seløy og Brygga. De kan også sendes til Ull&omtanke c/o SPAR Herøy,

Les mer om gruppa på Facebook Ull&omtanke Herøy

Fakta
ULL&OMTANKE er et dugnadsprosjekt som er startet opp av designfirmaet Customaid. Tanken er at alle kan klare å strikke en lapp eller to eller ti – og hver lapp er en lapp nærmere et flott og varmende pledd.

Det er vanskelig å tro annet enn at et pledd strikket av omtenksomme hoder og hjerter over hele landet kan være til trøst når livet er tøft.