Konserten som egentlig skulle vært holdt forrige søndag måtte utsettes til lørdag på grunn av sykdom, men nå er det endelig klart for konsert.

Einar er frontfigur
Frontfigur under konserten på lørdag blir den tilflyttede rogalendingen Einar Roan. Han har stemmen og dialekten som skal til for å tolke låtene til Eidsvåg på en troverdig måte.

Herøyensemblet
Under konserten lørdag får du for første gang stifte bekjentskap med det nystartede bandet "Herøyensemblet". Foruten Einar (sang og gitar) består det av Johnny Birger Hansen (gitarer), Lars Olav Mogård Larsen (piano/orgel) , Kaare Stenseng (trommer/perkusjon) og Svein Lundestad (bass). I tillegg har de med seg de dyktige sangerne Ragnhild Sjåvik Stokbakken og Annette Stenseng.

Kjente sanger
Publikum vil få høre mange av de mest kjente sangene til Eidsvåg med blant annet "Eg ser", "Forbuden frukt", "Tapte gyldne stunder" og selvsagt "Drømmemann" som har gitt navnet til konserten.

Håper på mye publikum
Arrangørene håper selvsagt at mange finner veien til Herøy skoles aula lørdag ettermiddag kl. 18.00. Det er forøvrig forhåndssalg av billetter på kiosken i Silvalen og Spar Herøy på Tenna.

Tekst: Geir Berglund