Alejandro Fuentes
Det var stor applaus da Alejandro Fuentes entret senen for å synge to av sine egne sanger. Han smeltet mange pikehjerter da han sang og flørtet med publikumet.

- Det er veldig koselig å få komme til Herøy, for et fint sted dere har. Jeg er da Mot-ambassadør og har vært det i to år, sa Alejandro før han spilte sin siste sang.

Tøffe konferansierer
Mia og Ingeborg fra 9. klasse stilte opp som konferansierer under Mot-konserten, noe som de syntes var spennende. Utfordringen tok de på strak arm og viste ikke noe problem med å snakke foran et stort publikum.

- Vi var veldig nervøse, men da vi kom på senen var det sykt artig. Alt gikk så utrolig fort og det var veldig kult å få komme backstage med alle kjendisene. Vi fikk også være med på Herøy Brygge å spise sammen med dem, sier Mia og Ingeborg til Herøyfjerdingen.  

- Vi er veldig fornøyde med dagen og denne opplevelsen kommer vi begge til å ta med oss videre, sier Mia og Ingeborg.

Appell fra varaordfører
Varaordfører Elbjørg ga mange positive tilbakemeldinger til Herøy og til publikum om hvordan man kan være seg selv.

- Jeg er politiker og som politiker så kan jeg få lov til å være med å legge til rette for at så mange som mulig av dere skal synes det er bra å bo i Herøy og har lyst til å komme tilbake hit når dere er ferdig utdannet.  Også håper jeg at dere er stolte av Herøy og at dere snakker fint om plassen til alle dere treffer, sa varaordfører, Elbjørg Larsen.

- Se dere selv i speilet hver morgen og så skal du si, DU er god nok. Hva kan du gjøre for at denne dagen skal bli bra for deg selv og for andre. Vi er faktisk verdensmestre i å være oss selv nok, men det er faktisk i det her livet det er lov til å være grei. Tommelen opp, dette blir bra, avslutta varaordfører til publikumet.

"Mot til å leve"
Mot-sangen som heter "Mot til å leve" ble framført av Ingrid som solist, Kenneth Aksnes og Daniel Hovik på Keyboard med et kor fra barneskolen. En veldig fin sang og veldig bra fremført.

- Mot-sangen er vi i Mot veldig stolte og glade i, teksten omhandler verdiene til Mot, sa Tore Sandnes.

Chand
Mot-ambassadør Chand entret senen og det var stormende jubel. Han har vært med på X-faktor og Mot’s verdier gjenspeiler seg i han som person og gjennom tekstene hans.

- Jeg er så stolt for å få være Mot-ambassadør og jeg husker selv da jeg gikk på skolen, så var det ikke bestandig like enkelt å være annerledes. Men jeg var så heldig for jeg hadde så mange flotte venner rundt meg, som støtta meg, og som gjorde at jeg kan være her jeg er i dag, sa Chand til publikum.

- Jeg har et budskap til dere, ta vare på hverandre, bry dere om hverandre og ikke minst ha mot til å gå bort til henne eller han som står litt alene, avsluttet Chand før han sang Diamanten.

På den siste sangen fikk han med seg Silje-Marita på sangen "Mot til å leve" med koret bak, noe som var veldig bra. Chand fikk med publikum på refrenget og laget ekstra liv.

Veldig bra opplegg
Konserten var veldig bra og høydepunktet til mange var å bli tatt bilde av sammen med kjendisene og få autografene til dem. Det var flere tårevåte jenter som gikk ut fra aulaen da de hadde blitt fotografert og til og med fått klem av Alejandro.

 

Flere bilder på facebook, trykk HER