Kirkens Nødhjelp er der når katastrofen rammer
- og konfirmanter fra Herøy og Dønna gir deg mulighet til å bidra.

- Når en katastrofe rammer, jobber Kirkens Nødhjelp for å gi flest mulig en sjanse til å overleve. Men, behovet for nødhjelp og beskyttelse er stort i lang tid framover.  Det ser vi både i flyktningeleirene på grensa til Syria og i gjenoppbyggingen på Filippinene. Vår støtte gir Kirkens Nødhjelp mulighet til å handle raskt og gjøre en best mulig jobb. Derfor håper vi folk tar godt imot konfirmantene og har pengene klare når de kommer med bøssene, sier menighetspedagog Trine Heggheim.

Pengene som samles inn går til Kirkens Nødhjelps arbeid for en rettferdig verden. Faktisk sikrer fasteaksjonen Kirkens Nødhjelp de frie midlene som utgjør grunnfjellet i finansieringen av organisasjonenes arbeid.

Årets aksjon ønsker å peke på krig, katastrofer og kriser – men også; som i fjor, på hverdagshelter i kriserammede land: Mennesker som gjennom lokalt engasjement sørger for positiv forandring som kan føre til opphør av nød og urettferdighet. Deres – og vår – innsats betyr en forskjell! Troen på at det nytter er drivkraften.

Kirkens Nødhjelps fasteaksjon 6. - 8. april
- Utfordrer oss til å gi penger til beskyttelse og nødhjelp når katastrofen rammer.
- 40.000 konfirmanter og frivillige deltar i aksjonen på landsbasis. I Herøy og Dønna er hovedaksjonsdag tirsdag 8.april, men det kan hende at noen kommer på mandag.
- Alle pengene som samles inn under fasteaksjonen går til Kirkens Nødhjelps arbeid, og frie midler gir nødvendige økonomiske muskler til å handle raskt når katastrofen rammer.

Du kan støtte aksjonen direkte ved å:

  • Benytte kontonummer 1594 22 87493
  • Ringe givertelefon 820 44 088 (200 kroner)
  • Sende en sms <GAVE> til 2468 (200 kroner)

Les mer om aksjonen
Trykk her

Fasteaksjon.jpg