Kirkeklokke-stafett for miljøet

annette
Søndag deltar kirken i Herøy i en landsomfattende kirkeklokke-stafett for klimaet. Klokkeringingen over hele landet skal minne oss om at vi er i 12. time når det gjelder å verne jorda. - I Herøy skal det høres at vi er enige i påminnelsen, sier sokneprest Annette Stenseng.

- Dette er helt spesielt. Under kirkebønnen vil det ringes 12 slag med påminnelse om at vi er i 12. time når det gjelder å verne jorda, forteller sokneprest Annette Stenseng til Herøyfjerdingen.
 
Initiativet til dette kommer fra Svalbard kirke, Kirkelig utdanningssenter i nord, Universitetet på Svalbard og Norsk polarinstitutt.
 
Rop fra Arktis
- Denne aksjonen kalles ”Rop fra Arktis” og kommer i forkant av klimatoppmøtet i København 13. desember, sier Stenseng.
 
Hun benytter også anledning til å minne om at alle pirater og prinsesser på 4 år er invitert til en samling på sentralskolen lørdag kl.11 - 13.
 
Barnas kirkehelg 
- Det blir leker, moro, sanger, hobbyverksted og grøt til alle. På søndag er alle hjertelig velkomne til å starte adventen i kirka med familiegudstjeneste kl.11.
 
Kirkebøker til 4- og 6-åringene
Der får både 4- og 6åringene kirkebøker. Det blir også nattverd, mange flotte sanger og kirkekaffe til slutt, avslutter sokneprest Annette Stenseng.
annette
Sokneprest Annette Stenseng

Annonser