Herøydagan arrangeres som tidligere år siste uka i juni der hovedprogrammet blir lagt fra torsdag 26. juni til søndag 29. juni. Det er nå klart at årets hovedforestilling blir konsert med Kari Bremnes lørdag i Herøyhallen. Leder i foreningen Herøydagan Britt Anne Karlsen sier at de er strålende fornøyd med å få Kari Bremnes til Herøydagan.

- Vi har i flere år prøvd å få tak i hele eller deler av Bremnes- familien til Herøydagan uten å lykkes, men nå har vi endelig lykkes. Vi ser virkelig fram til denne konserten og håper folk går mann av huse for å få med seg denne konsertopplevelsen, sier Karlsen.

Stort konsertpublikum
Nordvendt, europeisk, åpent, stort, personlig og melankolsk – er ord som kan knyttes til Karis musikk. Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band. Fra det lyseste til det ganske mørke og rå. Og hele tiden med en nærhet til folk og livsskjebner. Kari skriver sanger som treffer hjernen, hjertet og magen. Hun har skrevet sanger i 20 år og gitt ut 13 soloalbum. Faktisk har Kari i dag et større publikum enn noen gang; med et stort konsertpublikum i flere land, foruten et platepublikum over hele verden.

Fjorårets utgivelse "Og så kom resten av livet" ble en av de store norske salgssuksessene i 2012. Albumet lå 32 uker på VG-lista og 40 konserter gikk for fulle hus i både Norge og Tyskland.

- Jeg skriver om å ha kommet dit i livet der du har god utsikt til både bakover og framover. Og der ser du jo absolutt litt av hvert, sier Kari Bremnes om den siste plata.

Under konserten i Herøyhallen blir det nok en miks av stoff fra den nyeste platen og tidligere utgivelser.

Kari Bremnes band består av Helge Norbakken (trommer/perkusjon), Sondre Meisfjord (bass), Hallgrim Bratberg (gitar), Bengt Hanssen (tangenter) og Asle Karstad (lyd).

Billettsalget starter snart
- Billetter vil bli lagt ut i butikker og på Billettservice i nær framtid og vil bli annonsert på Herøyfjerdingen og på vår hjemmeside, sier Britt Anne Karlsen.

Om Kari Bremnes
Kari Bremnes utga sitt første soloalbum «Mitt Ville Hjerte» i 1987. Albumet «Og så kom resten av livet» er hennes 16. soloplate. Kari Bremnes og hennes faste, dynamiske band, har et stort publikum i Tyskland og har solgt over 90 000 album der.

Artisten er hedret for sitt musikalske virke og som tekstforfatter; hun har vunnet blant annet Prøysenprisen, TONO’s Edvard-pris for tekst til musikk, flere spellemannspriser og Telenors kulturpris Siste prisen hun vant var Tekstforfatterfondets ærespris for 2013.

Les mer på www.karibremnes.no