Fra første spark på ballen festet juniorlaget til Herøy/Dønna grep i kampen mot Mo på mandag. Laget styrte det meste av kampen og etter omtrent kvarteret ut i første omgang kom det første målet ved Jørgen Hågensen. Ikke mange minuttene etter var bortlagets keeper uheldig med en avklaring og Sondre Hansen kunne enkelt sette inn 2-0 målet.

Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen og Markus Solum satte inn 3-0 målet på et flott langskudd. Lagene gikk til pause på stillingen 3-0.

Innlagt drikkepause
På grunn av det nydelige sommerværet ble det lagt inn en ekstra drikkepause i hver omgang. Hjemmelaget startet friskt også i 2. omgang og Bjørn Tore Abs kunne legge til 4-0 etter et flott angrep.

I en kort periode kom Mo IL mer med i kampen og Liban kunne sette inn en redusering til 4-1 for gjestene etter litt kommunikasjonssvikt i de bakre rekker for hjemmelaget.

Misset på straffe

Hjemmelaget fortsatte å kontrollere det meste av 2. omgangen selv om Mo hadde sine muligheter med blant annet et skudd i tverrliggeren.

I kampens siste minutt hadde hjemmelaget muligheten til å øke ledelsen til 5-1 på straffe etter at Eskil Parelius Åkerøy ble felt inne i straffefeltet. Straffesparket, som ble tatt av Henrik Solem, ble imidlertid reddet av keeperen til Mo.