I fjor gjestet Rita Eriksen Herøy kirke og holdt en flott konsert og i år har arrangørene i Herøy menighet vært så heldige å få Anita Skorgan til Herøy.

Sammen med sine eminente musikere byr Anita Skorgan på smakebiter fra hele sin lange artistkarriere. Publikum får høre hennes kjente og mindre kjente sanger - som alle har det til felles at de har betydd noe spesielt i det musikalske livet hennes på ulike måter.

Hun er også aktuell med nytt album i høst.

Her er dype daler, vide sletter, melodiøst og melankolsk, lett og lekent. Her er rytmiske oppsving og dynamiske solopartier. Anita legger stor vekt på kommunikasjon med publikum og på sitt lune og sjarmerende vis trekker hun oss ytterligere til seg gjennom verbale innslag mellom sangene, og tar seg også tid til litt mimring.

40-årsjubileum som artist i år
Vi har "kjent" henne lenge. Helt fra 1972 til nå har hun virket som artist, komponist og musiker. Hun har arbeidet nært med folk som Erik Hillestad, Kari Iveland, Erik Bye, Ole Paus og Tor Åge Bringsværd og satt musikk til deres tekster Hun har bl.a blitt "Ungdommens pianomester" som 14-åring, gitt ut 16 CDer, vært med på utallige TV-opptredener, turnert Norges kirker med julekonserter, spilt i film og musikaler, representert Norge fire ganger i MGP og gitt ut bok.

Nylig har vi også sett henne som en av artistene i det populære TV-programmet; “Hver gang vi møtes”.

Anita Skorgan har akkurat sluppet sitt nye album; "La høsten være som den er".

Med seg på konserten har hun de dyktige musikerne Jon Willy Rydningen (keyboards) og Halgrim Bratberg (gitar).
Jon Willy, som opprinnelig kommer fra Sandnessjøen, har vært Anitas produsent de siste 20 årene.

Forhåndssalg på Spar Herøy
Det bli forhåndssalg av billetter på Spar Herøy (Tenna)

Billetter selges også i døra - med forbehold om at det er billetter igjen.

Billettene koster kr. 300.- for voksne og kr. 200,- for barn/honnør.