Julekonsert i Herøy kirke

Julekonsert 2017_avslutning

Onsdag 19. desember inviterer Herøy Musikkorps til sin julekonsert i Herøy kirke kl. 18. I tillegg til korpset blir det også i år julekor, barnekor, hemmelig julegjest, band og flere solistopptredener.

Tradisjonen tro arrangerer Herøy Musikkorps også i år julekonsert i Herøy kirke. Denne gangen er konserten lagt til onsdag og det skyldes at det ble vanskelig å finne ei helg som passet for alle aktører. I tillegg var det nok også mange som forventet at våre håndballdamer også denne gangen skulle havne i finalespill.

22. i rekken
Selv om vi for tiden ikke har et permanent kor på Herøy har korpsets dirigent Lars Olav Mogård-Larsen nok en gang klart å få på plasse et eget «julekor» til konserten. 

- Julekonserten er den den 22. i rekken og er bygd over samme lest som tidligere år. Det blir lokale aktører med barnekor, kor, korps, kulturskolen, solister og hemmelig julegjest. Det blir også et band som skal være med å krydre konserten.

- Vi håper at folk strømmer til kirken, legger fra seg vasketua , senker skuldrene og får med seg årets julekonsert, sier dirigent Mogård-Larsen.

Julekonsert i Herøy kirke onsdag 19. desember 2018.jpg

 

Julekonsert 2017_alle spiller
Onsdag 19. desember inviterer Herøy Musikkorps med venner til julekonert i Herøy kirke klokken 18. Bildet er hentet fra avslutningsnummeret til fjorårets konsert (Foto: Ole Petter Johannessen)

Annonser